Långhelg :)

But baby, you will never love you like me ....

Nu har jag förstört mitt hår, igen.. Tänkte färga det ljusare, sagt och gjort. Nu sitter jag här och ser ut som ett ljushuvud, ser helt knasigt ut. Så imorgon blir det spaning efter en mörkare färg, inte blont denna gång. Ska testa något nytt, däremot får det inte bli för mörkt heller. Vill ju se lite normal ut. Aja, nåt skit får det bli..

Riktigt skönt med långhelg, idag har jag hämtat hem farmors bil från strängnäs och handlat mat med mamma, sedan lagade jag lite mat. Det blev grillat med potatis sallad. Himelskt gott!
Nu ska jag ängna mina lediga dagar åt att läsa ut min favorit bok, fjärde boken av twilight serien :)
och på lördag blir det att jobba, ska bli skoj.. Vill ju komma in i det där, så jag kan allt bättre.

Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa min älsklings bok "så länge vi båda andas"
Ett tips läs alla böckerna, börja med första boken: Om jag kunde drömma (twilight)






Sköt om er! // Michelle


Grillning ikväll :)

Det är riktigt skönt väder ute :) sådär lagom varmt, dock blåser det lite. Men det kunde ha varit värre. Jag kom precis in efter en promenad i skogen med hunden. Nu sitter jag här och funderar vad jag ska handla för mat till kvällen, eftersom vi ska grilla fläskfile och allt. Tänkte även göra någon efterrätt, just nu lutar det mot grillade bananer med chocklad inuti. Mumsigt värre! Eftersom att jag har fått äran att åka och handla, har ju körkort nu. Så en tur med mammas bil blir det snart, däremot avskyr jag att åka bil själv, blir så ensamt. Jag som verkliugen hatar att vara själv, men vad gör man inte för familjen. det kommer över lite folk ikväll som ska basta också, brorsans kompisar. Det ska bli trevligt, hade tänkt mig att glo på schlageryran också :) Måste ju se hur det går för vårt lilla land, tror dock det inte blir en topp placering. Min personliga favorit är Norge. Man måste ju stötta grann länderna. 

Nej, nu ska jag ge mig in i staden för lite mat till kvällen!
// Michelle



Körkort och tatuering :)

Jag körde upp med bil i morse och jag klarade det :) så nu har jag körkort. Äntligen, får jag köra var jag vill. Nu är det bara att leta bil för min del. Dagen har även bestått av att jag har tatuerat mig, det blev min lilla ängel på skuldrebladet. Den är riktigt fin, jag är grymt nöjd. Men det gjorde faktsikt lite ont, helt klart värt all smärta ändå.

Det var allt, nu ska jag ta en dusch! 
Godkväll // Micha



Min tatoo <3

Uppe med tuppen!

Vaknade tidigt idag, fast det gör jag alltid  nu för tiden. Förut sov jag till elva på helgerna, men ändå sover jag ut fast lite mindre sömn än vanligt. Är faktiskt inte hemma heller idag, har sovit hos mary igår till idag. Så här sitter jag morgonpigg och funderar över dagens planer. Det är ju trotts allt lördag, fast det känns som söndag. Tänkte ge mig ut i solen sen, hörde att det skulle bli en fin vårdag.
Det känns som att sommaren snart är här, gud vad jag vill ha sommar nu. Ser speciellt fram emot veckan i kreta i juni. Då blir det bad, sol och en hel del partaj med min kära kusin Natalie. Några andra planer inför sommaren har jag faktiskt inte, däremot är jag grymt sugen på att åka på en festival. Ska försöka ragga med mig några så att det blir av på riktigt, vill ju inte åka ensammen. Hade tänkt mig peace and love som är i slutet av juni, verkar vara bra artister och så. Om inte detta blir av ska jag i alla fall åka på någon motorcykel träff med familjen, för det är trotts allt en evig tradition för familjen Edstein/Ruuska. Hoppas på massor av sommar jobb på donken också, då blir min sommar riktigt lyckad.



Nu ska jag vara lite social med vännen mary, ska vara här ett tag till. Sedan blir det att bege sig till pojkvännen.
Ha en mysig lördag! // Michelle

RSS 2.0