Piercing ^^

I torsdag tog jag min tredje piercing. Denna gång blev det i tungan, det gjorde inte så ont men värken efter är värst. Har lite problem med att äta saker som man måste tugga och det som är varmt. Så på sistonde har jag hållt mig till allt som kyler ner tungan. Men om man vill vara fin får man lida pin. Jag kan inte heller påstå att jag har kunnat prata riktigt de senaste dagarna, men det har funkat.

I övrigt har jag ett hål i näsan som jag tog sommaren 2004. Som jag nu funderar på att låta växa ihop, har ingen glädje av den längre. Det är fint, men nu får det vara nog. Tor jag. xD
När jag gick i åttan tog jag hål i navel som jag ännu har kvar, den vill jag självklart behålla. Ska se till att få magen i trim till sommaren bara. :)

Om nu till sist har jag ett hål i tungan, får se hur länge jag har den kvar. Man vet aldrig här i livet. Förut ville jag ha piercing i ögonbrynet, men jag har vuxit ur det stadiet. Blivit mognare antar jag, och ett smycke till i ansitet skulle nog inte passa mig. En del passar bättre än andra med piercingar som syns, och jag är inte en av dom. Jag gillar att dölja mina smycken och visa dom när jag känner fört!

Nästa år är det kanske dags för något ännu svårare att dölja. Nämligen en tatuering. Men inom det området har jag verkligen tänk på vad jag vill ha för motiv, för det är något som är lite svårt att ta bort. Om man inet har pengar att ta bort det. 

Ha en underbar påsk! =)

image23

Tack älskade familj

Nu vill jag skriva lite om min underbara familj som alltid har stöttat mig, men jag har inte förstått det riktigt. Vet inte hur många gånger jag har skällt och kallad dem fula saker. Men jag skäms.  För det är dessa tre människor som har gett mig kärlek från första stund i livet och älskat mig alla gånger jag egentligen inte har förtjänat deras kärlek. Jag är otrolig glad att jag har dom, har alltid haft någon i familjen att prata med om nästan det mesta.

Min bror Pierre har ställt upp för mig otroligt mycket, särskildt under min jobbigaste tid för ett par år sedan. Ingen kunde hjälpa mig förutom han, det var han som lyssnade och pushade mig. Precis som han gör än idag, vi kan ha våra gräl men det hör till syskonkärleken. Brorsan har alltid haft ett stort hjärta och beskyddat mig. han  kan sin storebror roll, men jag tror att det är dags att släppa den lite. För även jag behöver lära mig att ta mer ansvar.



Mamma är helt otrolig och vi är tok för lika ibland, det är därför hon och jag inte alltid funkar tillsammans. Men jag har vell alltid varit mammas flicka sen dag ett, så det är hon som känner mig bästa kan man säga. Jag har nästan aldrig kunnat ljuga för henne för jag vet att hon inte bestraffar mig om jag gjort något dumt. Hon säger bara att jag lär mig och så vidare. Det bästa med våran mor och dotter-relation är att de gånger vi är sams då har vi roligt. Det kan hända att bara hon och jag har en myskväll tillsammans. Fast hon kan vara lite tankesprid ibland och det kan gå mig på nerverna, men jag försöker jobba på att inte bli för arg på henne. Jag älskar min mamma något otroligt.




Sist men inte min är min pappa. Han är en speciell människa som jag verkligen beundrar, han är en snäll pappa. kanske inte den mest angangerade pappan när jag var mindre, men desto mer nu. Jag kan inte säga att jag prata om allt med pappa för jag vill inte göra honom besviken. Jag tror att han ser mig som hans dotter som ingen ska skada, därför är han lite hårdare än mamma. Han är lite orolig ibland när jag är borta, och ser mig fortfarande som sju år gammal ibland. men dett börjar ändras, och han lyssar verkligen när jag pratar med honom om något viktigt. han är familjen lilla "Pingvin" och kommer alltid vara en speciell människa. Älskar dig papsen.



det var allt för idag, trevlig helg :)

Vänskap.

Det är konstigt med vänskap, för en del betyder mer än andra. Vissa glömmar man bort utan vilja. Jag är nog själv en vän som man antingen har en till och från kontakt med eller en vänskap som aldrig försvinner. Det käns som att de vänner som man alltid kan lita på är dom som känner en bästa och tvärt om. Fast det är skumt att värdesätta vänskap, för alla är bra på olika sätt. En del behöver man för att vara barnslig, andra kan man dela gamla minnen med och känna sig trygg med. Jag har flera kompisar som alla är helt olika varandra, dom kanske inte skulle kunna vara väner med varandra. Men jag behöver dom, för en del vågar mer än mig och då påverkar den personen mig. Jag har utvecklas av alla vänner.

Det finns en speciell vän till mig som jag alltid haft en hatkärlek till. Ibland kan jag älska honom och vissa gånger går han mig på nerverna. Men jag har lärt mig att handskas med honom, för innan jag kunde det blev jag ofta sårad av vad han sa och gjorde. Men det spelade faktiskt ingen roll i längden för han har ett stort hjärta och alltid hjälpt mig. Många i min omgivning ogilade att jag umgicks med honom, men de såg inte hans styrkor som hade hjälpt mig att bli starkare som människa. Fast när vi började på högstadiet gled vi isär, vi hittade nya vänner och jag försökte fortsätta umgås med min vän men jag  mådde inte bra av det. Vi har inte lika bra kontakt idag eftersom at han har flyttat från landet och går på en annan skola än jag. Fast när jag stötter på honom är inget förändrats, vi har samma vänskap som tidigare. Den enda skillnaden är att vi inte träffas lika ofta.

Jag har många fina vänner, de lyser upp min vardag. Tack för att ni finns <3

image19
Jag och barndomsvännen Hanna (två år sedan) <3


Våren är snart här!

Gårdagen var jag med kompisen Camilla till idag. Det var trevligt som det alltid brukar vara, jag var lite seg bara hela helgen. Blev det efter praktiken, det tar på krafterna att fara och flänga lite överallt. Men som sagt var det en lugn lördagskväll. Brorsans kompisar kom över och bastade lite och tog några öl. Ganska mysigt att bara umgås. Vi blev bjudna på nån spritdryck som smakade "pekka". Det var stark som fan, kändes ända i ändtarmen så som Jimmy sa. :)
Så man blev lite lullig av bara ett snaps glas av "asprinten", tror jag det hette? I varje fall så såg jag även melodifestivalen, det var super skönt att Nordman gick vidare till globen. Men framförallt var det bra att han slog Carola. Han bevisade hur bra artist han är, och hans talang har inte försvunnit. Tvärt om. Den helt klart bästa låten är "Vandraren". Riktig musik när den är som bäst!

Snart är det måndag igen, inte lika kul men det är bara att kämpa på i några dagar till sen är det påsklov igen. Gud vad jag längtar efter mer lov. Dessutom tycker jag att påsken är extra mysig, med god mat och lite påsk godis. Självklart blir man lite extra glad när man ser vårtecken komma fram lite här och där. Vår, värme och solsken. det är allt jag behöver för att må bra.

Det var allt jag tänkte skriva ikväll, ha en god natt allesammans.
Hejdå sålänge.


image18


Är med Camilla!

Sitter här i rummet och glor tillsammns med vännen Camilla. Vi har sjungit lite singstar och det var kul men blev lite hes efter att ylat på en och samma låt typ 4 gånger. Idag ska det bli en hemmakväll med lite tacos och melodifestivalen, ganska mysigt att bara ta det lugnt. Är skapligt trött efter gårdagen då jag hade min sista praktik dag på securitas, blir härligt att återvända till skolan på måndag igen. :)
Nu är jag hungrig, magen kurrar efter lite tacos. Medens Milla sitter och flummar, hon försöker läsa en bok. Tror att jag ska börja med maten snart när brorsan kommer hem. Götti gött!

Ja ikväll håller jag på Nordman i kvällens andrachansen i melodifestivalen. Hoppas verkligen att Nordamn slår Carola. Hon är bara för mycket. Förstår verkligen inte varför folk röstar på henne, hon är inte ens bra. Bara för att hon var det förut betyder inte att hon är det idag. Men vi får vell se hur det går. Antagligen så går vell carola vidare till globen, som vanligt. Livet kan inte vara rättvist. Men sånt i livet, helt enkelt.

Nu får ni ha en trevlig lördagskväll, godkväll! :)

image17
Camilla & jag =)

Sista dagen på praktiken!

I veckan har jag varit på praktik hos securitas. Jag har bland annat suttit på godsporten på volvo med en väktare och de sensate dagarna har jag ronderat med en väktare lite här och var i stan. Nu idag är det min sista kväll på praktiken, och jag börjar inte fören fem på eftermidagen och slutar vid elva på kvällen. Kanske lite trist att jobba så länge, men jag har inget större val. jag har lärt mig en hel del genom att vara ute med en väktare och det har varit ganska roligt. Så vem vet, i framtiden kanske jag själv arbetar som väktare.

Nu måste jag laga lite mat till mig själv.
Ha det gött!


RSS 2.0