En mysig Lördag..

Igår gick jag på bio med hjärtat och hans kompis med flickvän. Det var riktigt mysigt! Vi såg filmen Tropic thunder, en action komedi. Den var helt okej, inte en film som man ser fler gånger, dock. Men ganska rolig.
Det var en lugn lördag, sådär mysig och slapp. <33

Efter bion gick vi hem till honom och bara tog det lugnt. Sen vid tio tog jag bussen hem, körde moppe hem. Det var ruggit kallt, frös som bara den. Det hjälpte inte att det var mörkt, var livrädd för att möta ett vildsvin.
 För det finns gott om vilda djur här ute i skogen xD
 Det var min sega men helt underbara lördag :)

Idag ska jag tvätta kläder och plugga lite, om det behövs.
Frammåt kvällen blir det matlagning med mamma. Vi ska göra en fin Söndags middag.
Det blir potatisgratäng och skinkstek ;) Mumsigt värre ^^

Ha en underbar söndag! // Micha



Love is all we need...

En lång dag..

Imorse hade jag mitt första prov på terminen, ett historia prov om forntiden och antiken. Jag var riktigt nervös innan, men när jag väl fick provet i min hade gick det faktiskt ganska bra. Men det blir inte något MVG, kan jag säga direkt. Om jag ska vara ärlig hade jag inte pluggat riktigt till provet, men jag får nog ett G i alla fall. jag vet att ett godkännt är jätte bra, men det räcker inte för mig. Jag vill ha MVG helst, speciellt i historia. Finns inget roligare ämne. :)

Efter provet imorse gick jag ner och tog en ficka på skolans cafe. Det var mysigt och avkopplande. Men det har varit en lång fredag. Jag slutade inte förän vid halv fyra, och jag var helt slut i fötterna. Hade nämligen staplat runt med mina högklackat (för att känna mig lite längre) men det var as jobbigt.

Nu ska jag kila iväg och köpa Ärla pizza! Super mumsigt :D

Heejs!// Misu

sårbarhet

De senaste veckorna har varit knasiga och jobbiga, speciellt i skolan.
 Utanför skolan har det varit helt underbart. Både med vänskapen och kärleken, känns som jag äntligen har mognat. Tagit ett steg närmare riktig vänskap och ett steg närmre äkta kärlek. Inte som förr, då man sa jag älskar dig till varannan person. Om jag säger dem tre små orden, så är det sanningen.
 Har ingen lust att vara någon jag inte är, för oärlig är jag verkligen inte. Det ligger inte i min natur. Jag säger oftast vad jag tycker och tänker, vilket andra uppfattar mig som känslokall. Men ibland är det så att jag har lättare för att säga elaka saker jämfört mot snälla. Om sanningen ska fram så är jag rädd för att bli sårad om jag släpper in någon i mitt liv. Därför har jag svårt att lita på människor till en början.

Trots att skolan har varit piss, så har jag mina solstrålar som hjälpt mig orka. Speciellt Fia, jag har lärt känna denna underbara person allt djupare. Dessto mer jag umgås med henne, dessto mer älskar jag tjejen.
 Kärlek till världens bästa Fia <33

Kärleken i övrigt blomstrar, för allt är underbart mysigt!

"Jag behöver någon som behöver mig"  och fia jag behöver dig!

//Micha

Skolan

Jag sitter i skolan och glor, har inget bättre för mig. Vi har en seg dag i skolan, nämligen tema där ingen gör nånting. På förmiddagen var jag och min lilla grupp på Årbyskolan och hade lektion, det var ganska nice. Jag hade det stora nöjet att observera lektionen, vilket var helt okej. Hade dock hellre varit med och lekt lite ^^

Som jag nämde i mitt tidigare inlägg så hade jag tappat bort mobilen, men jag hittade den kort därefter hemma. Dessvärre har min mobil slutat fungera, jag har ingen aning vad det är. Men imorgon ska jag lämna in den, så nu är jag mobillös igen, fast den här gången har jag en mobil. Problemet är att den är helt hjärndöd denna gång.

Nu ska jag dra ner på stan en sväng, sen tar jag bussen hem. Ikväll blir det filmkväll och plugga lite på historia provet som är på fredag..

Skepp och hoj! // Micha

Borttappad mobil :(

Jag har tappat bort min älskade mobil idag.
 Jag som tyckte att dagen började så bra och var allmänt trevlig... men icke!
 Jag började skolan vid tio på dagen med matte, sen hade vi över två timmars lunch. Då passade jag och Fia på att käka på ett mysigt fik i stan, vi tog varsin varm macka och cola till det. Det smakade gott och var hemsk trevligt. Därefter knallade vi runt på stan och kollade efter en vanlig tröja till Fia, men dock så hittade vi inget som passade. Då gick vi tillbaka till skolan och hade Historia lektionen. Datakunskapen ställdes in, så vi fick sluta en och en halv timme tidigare. :)

Dagen låter hittills välldigt bra. Men kort efter vi slutat kännde jag att allt föll på plats och jag insåg sanningen. Alla människor är inte så underbara och snälla som dem verkar.
Skenet bedrar tyvärr. Men jag önskade att det inte vore så. Som tur hade jag Fia att prata ut med, hon lyssnade och förstod. För hon är lika mycket drabbad som jag, vi var lika blåögda. Ett stort tack till dig Fia för att du ställde upp och verkligen lyssnade. <3

Sen så tappade jag bort mobilen, och jag har inte den blekaste var den är. Försökte ringa till bussbolaget men de hade stängt. Men jag får prova imorgon igen. För jag tror nämligen att jag tappade mobilen på bussen hem.
Jag har allt på min mobil, och alla mina nummer till vännerna finns där. Känner mig helt tom. Jag saknar min Nokia...

Hoppas du har haft en bättre dag än mig.. ^^
Ha det gött!

Du är saknad, käre Nokia :(

Min Fia <3

Det har varit kämpigt i skolan den sista tiden, för all lust att plugga har försvunnit. Dessutom går jag i en välldigt splitrad klass på 32 elever och säker fem olika *gäng*. Nu känner vi varandra för väl nästan, alla går alla på nerverna. Fast jag har min kompis Sofia som är helt underbar och utan henne skulle jag knappast klara en skoldag till.
 Tack för att du finns hjärtat! 

I fredags lyxade Sofia och jag till det, vi käkade på kebab-huset och gick på bio. Det var riktigt trevligt och grymt kul.
 Vi som bor i grönsakslandet håller ihop, alltid <3
söta sofia flätar ett rep <333

Kärleken är underbar..

Det är inte lätt att hitta kärleken, flera gånger har jag trott att "han kanske är min typ" men gång på gång har jag haft fel. Ändå har jag aldrig sökt efter en pojkvän, utan tagit det som det kom. Jag har haft mina relationer, men aldrig känt mig riktigt förälskad, tills nu. Änligen känns det rätt, men fortfarande är jag rädd att bli sårad. Men jag vet att jag måste våga chansa, våga lita på en annan människa mer än jag nånsin gjort tidigare. För annars vinner man inte något.

Med denna kille känns det bra, vi är på samma nivå. Men vi försöker ta det lugnt nu i början, lära känna varandra bättre kanske. Trots att vi har känt varandra i ett par år. Nu för första gången, vet jag hur det känns att vara förälskad på riktigt. Kärleken är underbar, men allt är inte en dans på rosor.


En kär Michelle

RSS 2.0