Imorgon gäller det!

Nu sitter man här i skolan och luffar, för nästa lektion börjar inte fören ett nångång. Denn dag ska jag gå och träna på Friskis tillsammans med Hanna, blir skivstång pass. Därefter eller innan ska jag och brorsan min leta efter present till mamma, för hon fyller 40 i helgen. Så det blir en fullspäckad dag.

Men imorgon blir det ännu mer att göra. För då ska jag och Fia åka till Västerås och se kära bandet Kent spela i Västeråshallen. Det kommer att bli super kul. Jag kommer att vara hes dagen efter, må jag tro. Har aldrig varit på en riktig konsert tidigare, så detta kommer att bli spännade. Sen är ju Kent Sveriges enda stolthet, och det är bara ett plus att de kommer från Eskilstuna.

Nu ska jag knalla vidare, he en underbar dag.

Hos Camilla

Idag åkte jag till Camilla med tåget från Eskilstuna skulle till Stockholm men kom till läggesta kortfattat. Vi har tränat och färgat mitt hår blev inte så lyckat tyvär skriver mer när jag kommer hem men laddar upp lite bilder från dagen.

Michelles hår är faktiskt inte så förskräckligt she looks like a carrot ;) Ne men med lite silverschampo i kväll gör det susen ska vi se. I morgon ska michelle äntligen få följa med mig till skolan det har blivit inställt så många gånger men dock ej i morgon för då åker vi med mamma så då kan tåget inte lura oss:P Sen blir det någon slagsmyskväll och gymmet självklaaart. Tror micha ska handla något på stan också får se hur det blir. Jusste kanske akons gratiskonsert? Inte riktigt Michelles typ utav musik men. Ha det bra // Camilla

image14image15

En trevlig helg med barndomsvännen.

Jag vet det är lite av en synd att jag skriver så lite här, men jag ska bättra mig. Lovar. Nu ska jag berätta lite om helgen som har gått. I fredags efter skolan mötte jag vännen Camilla på tågstationen i eskilstuna. Därefter åt vi på kebab huset. Framåt kvällen gick vi på Marie Picassos konsert som var på krogen lotus. Vi fick vänta i ett antal timmar innan man blev insläppta, men Marie bjöd på sig själv och hade en strålande röst. Vilket räddade kvällen för många av dom som stått och köat i två timmars tid. Sen knallade vi till min mosters lägenhet för att sova.

På lördagen var vi ganska sega särskildt Camilla. Men efter lite mat hos min faster som fyllde år samma dag och träning framåt kvällen i Mariefred var vi på topp igen. Det var roligt att träffa Camilla, var har varit vänner så länge nu och jag hoppas att vi förblir det en evighet till. Dessutom försöker vi båda äta lite nyttigt, trevligt att umgås med någon som har samma mål med hälsan.

För bara en timme sedan blev mamma intervjuad av en Jornarlist eftersom att hon snart fyller 40. De frågade henne om hennes liv och  sådant, så den första mars är mammsen med i tidningen för att hon fyller. Dessvärre är att jag kommer att vara med på bilden han tog på mamma. Hoppas jag inte ser ut som värsta muppen bara.

Nu hoppar jag häjvildt mellan ämnena. Det bästa med denna vecka är att jag har sportlov. Hurra! har inga större planer för veckan, men jag ska fösröka träffa Camilla igen. Tyvärr har hon inte lov förän nästa vecka. Men, men sånt i livet.

I övrigt är det strålande väder en dag som denna, det käns som våren är här för att stanna. Ska ta mig ut för en nypa frisk luft och lite motion.

Ha en hälsosam dag allesammans. Vi ses!


image13                        
ego jag. vad elak jag ser ut.. hmm?

stress och melodifestival yra..

Nu var det ett tag sedan jag skrev något på bloggen. Hela min vecka har varit ganska stressig, har inte ens haft tid att gå och träna inge bra alls. Skolan har varit lite väl mycket dessa veckor och värre blir det denna. I fredags hade vi powerpoint festival inför en klass som ska betygsätta våra bildspel. Det gick ganska hygligt för gruppen som jag var med i, så jag är nöjd. Nästa fredag blir det prisutdelning  för det vi har gjort, så jag hoppas att vi får ett tröstpris åtminstånde.

Nog med det. I Fredags kväll efter skolan åkte jag till Gustavsvikbadet med kusinerna och mamma. Vi kom iväg lite sent så vi hann bara vara där i två timmar, men det räckte gott och väl för oss. Jag var helt slut efter allt åkande i forsen, för vi sprang upp och ner för att åka så mycket som möjligt. Men roligt var det utan tvekan. Detta måste man göra flera gånger. Har inte gjort något speciellt i helgen, bara tagit det lugnt och småpluggat lite. Ganska härligt.

Såg Melodifestivalen igår, jag vart jätte b esviken på folket som röstar. För dom två sämsta gick vidare till globen. Amy lät förjävligt, värre än vad hon brukar och christer ska jag inte nämna något om. Så dålig var han. Bara för han var populär för typ tjogo år sedan betyder inte att han gör bra musik idag. Medens The poodles och E-type kunde åtminstånde sjunga och låten var faktiskt riktigt bra jämfört mot dom andra. Dessutom fick jag nästan en tår i ögat när tanten suzzie körde sin låt, hon var go. Ibland börjar jag undra hur svenska fölket röstar, tänker dom inte på hur det låter egentligen.

Nu ska jag återgå till mitt!
Ha en go kväll!

helg

Ännu en helg är över och inget speciellt har hänt. Min kompis Hanna har varit hos mig sen fredags, vi har tagit det lugnt och idag var vi iväg och solade. Andra gången denna vecka som jag solar, det var härligt. Jag lycksade till lite extra med att ta värsting solariumet. I denna ingick nån fräsh vätska som sprejades över kroppen. det känndes toppen med lite färg på ansiktet. Men nu ska jag ta det lungt med solandet, kanske vänta någon vecka tills nästa gång.

Jag är lite trött på vädtret ena dagen är det vårvärme andra dagen är det slasksnö. Kan det inte bli normallt, så som det var förut. klimat förändringen, säger jag bara.

har en hund ööver mig nu, så det är dags att gå.
take care..

Jag har skaffat glajer!

Igår hämtade jag ut mina dyrbara brillor från optikern, jag diggar dom helt. Jag använder dom när jag inte ens behöver ha dom. Dessutom är de skapligt bekväma att ha på sig.

Idag ska jag bara ta det lungt med en kompis, kanske basta lite ikväll och se en bra film lite senare. Jag har tänkt en del på tiden efter gymnasiet, och kommit fram till att jag vill resa bort. Helst till USA, om allt går rätt till kanske jag får med mig Camilla. Det skulle vara så härligt att bara komma bort från allt, och lära sig nya saker. Amerika är det rätta landet att göra det också.

image12
Jag i mina glasögon =)

RSS 2.0