Stockholm med Sofia

Idag bär det iväg till stockholm för min del, tillsammans med vännen Sofia.
 Vi tar tåget som går vid fem tiden från E-tuna sen ska vi tillbringa nyår i stor stan, och åker hem på torsdag. Det ska bli riktigt trevligt att bara komma bort från landet ett par dar. Vi ska bo i Sofias morbrors lägenhet helt själva, det bli super. Eftersom rean pågår ska vi ängna morgondagen med att vandra på stan eller åka till barkaby. Shopping blir det i alla fall. Nu ska jag börja packa så jag inte glömmer något viktigt.

sköt om er! // micha



You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world out,
I'll hold you 'til the hurt is gone.


Nickelback - Never gonna be alone

Julen är snart över..

Det är julafton imorgon :D
Shit vad tiden har gått fort den senaste tiden, det var inte längesen som det var sommar. Nu sitter man här i vintermörkret och tänker tillbaka till den ljuvliga värmen som sommaren ger. Efter julen så har det bästa med vintern varit, då ser man fram emot midsommar. Vi har alltid nya händelser att längta till, utan dem skulle livet inte vara värd att leva. Att umgås och roa sig är viktigt, det är dem små sakerna i livet som förgyller ens vardag.

På tal om nåt annat, så har jag äntligen köpt klart alla julklappar för detta år. Det är grymt skönt att ha det gjort, nu kan man äntligen njuta av julen på riktigt. Jag köpte det sista idag med min storebror, härligt att vandra runt på stan med honom. Längesedan vi gjorde något tillsammans, bara vi två. Då passade jag på att hjälpa honom med vad han skulle köpa för julklappar, roligare att hitta klappar till andra än att leta själv.



Jag testade morgondagens klädsel idag, här har ni resultatet ^^





Nu önskar jag er alla en God Jul, lär inte blogga imorgon så jag passsar på nu :) // Micha

Bästa vs Sämsta med Julen

Nu är det snart jul igen :) Vilket jag verkligen har sett fram emot.
Jag är en riktig mat älskare såklart är jag galen i julmat, dessutom vill jag ha julklappar, precis som alla andra barn. Får se vad man får för roligt detta år, det enda jag har önskat mig är Kent - boxen.
 Själv har jag inte köpt klart alla julklapparna till familjen, var på stan idag och köpte en del av älsklingens julklapp. Hoppas han blir nöjd, för om jag känner honom rätt så kommer han bli lycklig som ett litet barn. Min lilla Robin<3

Tänkte lista det sämsta vs bästa med julen för mig ^^
 
BÄSTA
- All julmat som är himelskt gott!
- Julklapparna
- familjekärleken
- Julstämningen, musiken, kalle anka & pynten
- Umgås med släkten
- Att klä upp sig riktigt juligt :D


SÄMSTA
- Julstressen på stan
- När det blir för mycket av allt, julmaten, godiset, musiken.. osv
- Att min älskling ska vara i Thailand över jul & nyår :(
- När snön aldrig kommer på riktigt..
- Man slösar otroligt mycket med pengar
- Att inte fira julen med alla kusinerna :(

Jag älskar julen fast det finns en del dåliga saker, men allt blir vad man gör det till :)




Ha en trevlig Lördags kväll! // Micha


vintern är en tid för hårfärgning ^^

Nu när vintern är här, får jag alltid hårfärgs panik xD
Jag blir varje år så grymt sugen på att testa en ny hårfärg, och tro mig jag har prövat det mesta xP. Dock har jag alltid fått höra att jag passar bäst i blont, som är min naturliga färg typ. Jag kan inte säga att dem har fel, för år efter år som jag testar en ny färg så kommer jag alltid tillbaka till det blonda. Michelle är en typsikt blondin på utsidan som insidan, men dock ingen "BIMBO"!
Så nu sitter jag här mitt ute i skogen och ser det trista mörkret som omringar mitt hus och funderar än en gång om jag kanske ska skifta färg på håret ännu en gång. Kanske rött den här gången? eller varför inte svart igen..
 Hm.. så hjälp mig, säg vad ni tycker jag passar i för färg? Är det verkligen de blonda, eller ska jag testa på något nytt eller gammalt?

Här får ni några provsmaker på färgerna jag har haft det senaste åren ^^





Sköt om er! // Micha

Idol final och lyx mat!

Äntligen fredag!
Eller vad säger ni? Jag tycker att det är grymt skönt med Fredagar, då kan man lägga skolan åt sidan för några dagar och bara fokusera på familj och vänner. Det är just vad jag ska göra nu, ha en riktigt mys kväll med familjen. Mamma och jag ska laga god mat och sedan blir det Idol finalen till kvällen. :)

Imorgon väntar en ännu mysigare och härlig dag förhoppningsvis :) ska nämligen till min Robin, och sova över.. Längtar massor, för jag har inte träffat honom på en vecka. Dessutom ska han utomlands över jul :(
Michelle älskar sin Robin mer än något annat <3




And i'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know i'd always come for you





Jag tog ett bad i veckan, det behövdes efter alla dessa slaskiga dagar







 

Om jag vore stålkvinnan..

Nu sitter jag på min sista lektion för dagen, multimedia. Inte så jätte roligt, men det funkar. Det har inte direkt varit min dag idag, jag har varit i obalans psykiskt. Men som tur har jag Fia och Martin här i skolan som ställer upp när allt annat känns skit. Dem vet verkligen hur man får mig på bra humör, speciellt Fia <3. Som idag när jag var lite sur efter vägmärkes testet på bilskolan, då gav hon mig en cheesburgare fast jag hade vägrat att hon skulle köpa en till mig. Tack för att du förstår mig, när inte ens jag själv gör det.

Nu är jag riktigt less på skolan, speciellt när det tar upp hela min fritid. Jag är så extremt ledsen för att jag inte håller mina löften, men det är svårt för jag vill lyckas i skolan och vara med mina kompisar. Så förlåt..
Jag vet att det är en dålig bortförklaring, men jag är inte mer än människa. Ibland önskade jag att jag vore stålkvinnan som alla älskade.
 Tyvärr är jag bara en simpel flicka från landet, som önskade att jag kunde göra alla lyckliga.
 
Skepp och hoj! // Micha

Min kramgoa hund

Finns det inget mysigare än att ha en hund?
Jag skulle inte tro det. Jag har alltid haft katter under hela min barndom, det har också haft sina fördelar. Sedan 1 1/5 år tillbaka har vi även en gosig hund i familjen och hon är verkligen kramgo. Skulle kännas konstigt att inte ha en hund i hemmet, för nu har jag blivit så van med en stor vovve som sitter bredvid en i soffan och som alltid är gladare än oss andra. Hundar är alltid glada när man kommer hem, oavsett vad. Jämfört mot en storebror som surar så fort man kliver in genom dörren.


Nu ligger min älskade vovve i sängen och sover :)  bjuder på lite bilder på Roxie (min hund), och mig.








Sköt om er! // Micha


Ännu en lång måndag ^^

Måndag idag, tillbaka till skolan efter en skön helg. Fast jag gillar egentligen inte måndagar, för det innebär bara en lång vecka med uppgifter och många dagar till helgen. Men vad ska man göra, det är bara att ta sig igenom det vara sig man vill det eller ej. Däremot har dagen varit ganska hyfsad, jag har träffat Fia och vi har fått våra skoldröjor :) Äntligen!
Så min början på veckan har väl varit okej, kunde ha varit värre ^^

Nu ska jag bjuda på fulbilder på lilla mig xD
Enjoy! //Micha




RSS 2.0