Älska eller hata USA?

Hejsan! Jag har funderat lite på fördomar om landet som har allt. USA.
Jag är en av dom som verkligen älskar Amerika, så mycket att jag kan tänka mig flytta dit. Det är ett stort land med många möjligheter, och Amerikanare är stolta över sitt land. Något man inte ser här hemma i Sverige, svenskarna vågar knappt fira nationaldagen. Men jag kan även förstår att det finns folk som ogillar USA, just för att de är stolta och gillar att synas. Amerika ska alltid vara bäst och först på allt nytt, men varför kan man bara inte låta dem köra sitt race? Alla länder kan inte vara likadana, vi behöver olikheter i världen.
USA är ett vackert land som har så mycket att se. Jag känner en kille som verkligen ogillar Amerika mycket pågrund av Irak-kriget och deras stolthet. Men det roliga är att han ogillar ett land som han aldrig har besökt. Jag kan förstå om man har varit i USA och därefter inte gillar landet, men att hata ett land utan att besökt det känns lite fel.
Jag kan själv erkänna att jag var lite tveksam till USA innan var där, men skennet bedrar.
 Om du inte varit i USA tidigare så åk dit, det är värt varenda öre!


Till stockholm och Birka Paradise idag =)

Godmorgon!
 Idag ska jag iväg till storstaden Stockholm med mamma. Vi ska kolla på sommar rean, sen framåt eftermiddagen ska vi träffa pappa och därefter ta oss till båten. Jag ska kolla efter ett par högklackade skor, för jag behöver verkligen ett par. Sen ikväll på Birka Paradise ska jag nog gå till spa avdelningen och boka en behandling :)
Vi ska ta tåget till Stockholm som går om en timme, så jag ska fixa mig nu.
Ha en bra dag!


Hemma fru nästa?

Under den senaste tiden har jag börjat känna mig som en riktig hemma fru. Eftersom att resten av familjen arbetar, blir det automatiskt att jag rastar vår hund två gånger om dagen, lagar mat lagom till att min familj kommer hem, plockar ur och in i disken m.m. Jag känner att jag måste göra någon nytta i hemmet när resten av familjen är och jobbar. Samtidigt tycker jag att det är roligt att fixa och dona när jag är ensam, det funkar inte lika bra när hela familjen är samlade. Jag gillar att göra saker och ting själv, för då blir det alltid bäst resultat tycker jag. Men jag kan inte heller säga att jag inte tar några lediga stunder, för det gör jag ganska ofta. Dessutom brukar jag hinna med allt som skal göras i hemmet.
Visst är det roligt att vara "hemma fru" ibland, men jag är glad att skolan snart börjar. Så jag får ängna mer tid att gå på stan och träna på gymmet :)

Idag har jag gjort något jag verkligen avskyr men är en helsike bra träning. Springa. Det blev runt 4 km, men jag tog många pauser eftersom att min konditon inte är på topp. Jag ska försöka förbättra den och börja springa varannan dag till att börja med. Springa är sjukt jobbigt men man känner verkligen att det tar på kroppen.
Så ut och spring med er!
  

                           
                                                  Jag är glad^^                                                        Mamma pussar Roxie ;)


Birka Paradise på fredag :)

Mamma och jag har länge planerat att åka på kryssning i sommar, men det har aldrig blivit av. Förän idag, då mamma frågade om vi skulle åka på fredag och såklart ville jag det. Hon ringde och kollade om det fanns några platser kvar på båten Birka Paradise, och det fanns det. Även pappa ska följa med, det kommer att bli en rolig resa med föräldrarna. Det var så länge sedan i gjorde något tillsammans. Sen är det bara ett extra plus att vi ska åka på Birka Paradise, eftersom att deras spa-avdelning är riktigt bra. Jag ska nog unna mig en massage eller något annat härligt. Har aldrig åkt på en kryssning på sommaren, så det blir något nytt. Kan tänka mig att utsikten på sjön blir mycket vackrare än när man åker mitt på vintern.

Snart ska jag ta moppen in till Vilsta och träffa min kompis Camilla som campar där under veckan. Det ska bli trevligt :) Innan dess ska jag gå en promenad med hunden.
Nu ska jag knalla vidare.. Hejs!



Birka paradise båten ^^


Relaxen på Birka paradise =)



En ny säng kanske?

Jag är trött på all skit just nu. Känns som jag bara ställer till med besvär istället för att göra någon nytta. Om jag ska vara ärlig så har dagen inte varit riktigt på topp för mig, jag känner att jag behöver ett break från allt. Speciellt hemmet, så imorgon ska jag åka in till stan för att umgås med min underbara vän Camilla.
Jag behöver prata och bara leva, försöka hitta mig själv igen.
 Har varit så låst på sistonde, men nu behöver jag frihet.

Nu ska jag byta samtalsämne till något helt annat. Det är nämligen så att jag är på jakt efter en ny säng, är skapligt less på den jag har nu. För den är alldelse för hård och liten. Jag älskar att rulla runt i sängen, så nu behöver jag någon mjuk och stor säng. Funderar på att börja kolla på Ikea om de har något jag skulle vilja ha. Så nu väntar jag på att Ikeas höst-katalog ska komma ut. Som tur bidrar mamma och pappa för sängen, för jag tänkte köpa Nitendo Wii eftersom att jag hade sönder vårt Pc2 förut. De är inte så farligt dyra heller, har nog råd med det i slutet av månaden.
Det finns också massa roliga spel att köpa till Nitendo Wii, då man även rör på sig och även tränar lite.
Så det blir nog ett Nitendo till hösten för min del..

Nu ska jag knalla in till köket och kolla hur det går med matlagningen som brorsan ska stå för idag ^^ spännande
Hejs!

Nytaget foto på mig i lockigt hår ^^

RSS 2.0