Jag = ett ilsket bi

Dagen har bestått av att jag har varit ilsken som ett bi och praktiskt taget surat hela dagen. Ni kanske undrar varför? Jo hela denna vecka har varit riktigt stressig för min del, speciellt i skolan. Så allt startade med att det gick illa när jag övningskörde sedan blev det inte bättre att julmarknaden jag gick på var riktigt usel. Så i stort sett har allt gått utfört under hela dagen. jag känner att jag har för många bollar i luften just nu, kanske ska ta och lugna ned mig lite.
Dessutom blir det inte bättre av att jag är en person som lätt blir stressad av minsta lilla. Så nu ska jag försöka att inte göra allt i sista minut utan ta lite i taget så jag inte är grinig hela veckan ut x) Det vore ints så värst roligt, inte minst för min omgivning.

Nu ska jag plugga lite.
Ha det gött! // Micha


Har inskaffat nya gardinner till mitt rum, passade riktigt bra faktiskt.


En underbar fredag med hjärtat

Igår hade jag en riktigt mysig kväll, jag träffade min älskling vid fyra tiden på stan. Sedan mötte vi upp brorsans flickvän vid godisland för att köpa godis för kvällen. Tanken var att kolla på någon flim, men sen kom vi på att det var idol på tv så vi såg det istället. Jag har börjat tröttna på Idol nu, när alla bra åker ut så jag var inte så glad över att se programmet. men när jag väl satt där, så kunde jag knappt gå där ifrån. Både jag och min pojkvän kom på att Kevin har en ruggit bra röst och en grym scen närvaro. Jag vart lite chockad att även min kille tyckte att Kevin var bra, för dels avskyr han Idol och dessutom är Kevins musikstil inget han brukar lyssnar på. Så det var jag inte bered på ^^

Resten av kvällen var riktigt mysig, alltid lika underbart att umgås med älsklingen :) vi somnade inte fören vid två och jag är riktigt ovan att sova med andra så jag vaknade redan vid halv sju på morgonen. som tur somnade jag om igen, efter mycket om och men. Medans hjärtat sov enda till tio. Han var riktigt trött när han vaknade jag var däremot jätte pigg, som vanligt. Sen åt vi en sen frukost innan vi körde hem honom på dagen.
Jag känner mig riktigt lycklig nu och jag älskar Robin otroligt mycket. Kan knappt förstå att kärleken är så fantastisk. Om sanningen ska fram har jag aldrig kännt så här förut...



sköt om er! //Micha


Älsklingen hade tråkigt när jag pratade i telefon, så han ritade lite <3




 


stress ger onda axlar...

Efter en stressig vecka så får jag ALLTID ont i axlarna, eftersom att jag späner mig mycket och stressar igenom  varje dag. De seanaste dagarna har varit riktigt stressiga, jag har haft högar med läxor varje dag när jag kommit hem. Ännu är jag inte klar med det sista, jag skriver en APU rapport just nu som jag är långt ifrån klar med.
Nu är jag mest sugen på att få massage, för gud så ont det gör i axlarna. Så imorgon när älsklingen kommer ska han få uppdraget att massera mig. Annars har det varit att jag har gett honom massage, så lite rättvist ska det vara :)
Grymt härligt att det är fredag imorgon, jag går tyvär till halv fyra.
Men sen är jag fri för att ha helg :D

Planerna inför helgen
Fredag:
Träffa min älskling på stan och sen tar vi bussen hem till mig för att sova över.
Senare på kvällen ska vi köpa Ärla pizza och kolla på film! myspys :)

Lördag: Älskling åker hem på dagen.
På kvällen ska hela min familj plus kusinerna från pappas sida åka och käka Julbord.. Mums!
 
Söndag:
Ska hålla i ett tupperwear party hos farmor.
Sedan ska jag hem och plugga och möjligtvis övningsköra.



Så ser min helg ut, det kommer bli en riktigt mysig helg mitt i min stressiga vardag. Vilket lär behövas!
Ha en fortsatt trevlig kväll //Misu



Lycka och kärlek är allt för lilla mig




Pluggis micha

Nu är jag riktigt deppig eftersom att veckan består av: Tre uppsatser och ett finska prov. Så om ni ser mig hängd i ett träd så vet ni varför. Fast egentligen får jag skylla mig själv som ständigt har skjutit upp på dessa uppgifter. Men det ligger i min natur att göra saker i sista minuten, och oftast så funkar det. Så nu ska jag forsätta med min filmanalys på engelska, nu ska jag banne mig bli klar med den idag. Har nämligen haft cirka fyra veckor att skriva den, men mycket annat har kommit emellan som APUn. Inte nog med läxor från skolan, så har jag ännu mer att plugga in. Har nämligen skrivit in mig på körskolan för bilkörkortet idag, så nu måste jag börja läsa in teorin. Målet är att fixa körkortet så fort jag har fyllt 18, som bara är om mindre än fyra månader..
Jag antar jag måste lägga i en växel så mina mål blir till verklighet.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Önska mig lycka till ;)
//Micha



Snö gör mig glad!

Gud vad mysigt det är med snö!
Nu börjar det kännas som vintern är här, och för mig är det toppen för jag älskar snön. Mycket på grund av att jag saknade den förra året. Nu vill jag gå ut och leka i snön, precis som man gjorde när man var yngre.
Dock är det inte så värst mycket snö just nu, men det kommer nog mer snart.

I morse var jag ut på en promenad med vår hund Roxie,
 så jag passade på att ta några vintriga bilder ute i det sköna!


Det är vackert ute i naturen nu.



Grannens islands häst ^^


Roxie älskar snön!


Ha en riktigt skön söndag! // Micha

Nya skor idag, och imorgon

Det var en kort och härlig dag i plugget, eftersom att vi slutade redan halv ett för att engelskan var inställd. Så efter lunch tog Sofia och jag bussen till köpcentret TunaPark. För jag skulle leta efter nya skor, vilket jag också hittade. vart riktigt nöjd med mitt köp, snygga och inte för dyra. Dock, kanske de inte kommer fungera så bra om det kommer massor av snö. Så mamma sa att jag ska köpa ett par till skor imorgon som är varma nu till vinter. Jag får helt enkelt leta efter ett par till imorgon, inget mer med det. Ska även gå på bio tillsammans med vännen Sofia imorgon. Vi ska se filmen Twilight, som är baserad på boken " om jag kunde drömma "  som både jag och sofia har läst. Det handlar om en tjej som blir kär i en kille som visar sig vara vampyr, böckerna är ruggit bra.
Innan bion ska vi ta och käka på något mysigt ställe och köpa lite godis.
En mysfredag med Sofia blir det!


Sköt om er! //Micha


Biomys med Sofia imorgon <3


Måndag

Det har varit en härlig måndag, inte för stressig och inte för seg. Helt underbart bra, med andra ord. Jag har fått prata av mig med Sofia, så härligt att se henne igen. Sen efter skolan bar det av till frisiks med Milla, vi gick på puls medel. Det var riktigt jobbigt, men grymt kul!

En riktigt bra start på veckan, för min del! Nu ska jag kolla på cityakuten.
Sköt om er!




Sista dagen på APUn...

Nu sitter jag här på pappas jobb och tar det lugnt. Vi åt thai-mat för en liten stund sedan, det var helt okej men inte lika gott som i Eskilstuna. kyckligen var sådär seg, och hela wocken var jätte oljig. Fast det var mycket godare än maten i skolan, så jag antar att jag inte ska klaga. Nästa vecka får jag äta skräp maten igen, tråkigt nog. Idag slutar jag praktiken vid två, sedan bär det av hem. Jag ska kanske till badhuset med kusinen ikväll, men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Egentligen vill jag bara ha en mys fredag, käka god mat och kolla på idol. Vi får se hur kvällen blir med andra ord.

Imorgon däremot ska älsklingen komma till mig, längtar som bara den. Så ikväll måste jag ta och städa rummet, för det är riktigt stökigt just nu ^^ På morgonen ska mamma och jag köpa mat, jag tänkte laga middag imorgon. Har nämligen hittat ett nytt reccept, som ser riktigt smarigt ut!

Sköt om er! // Micha

En bloggare på låtsats..

Jag har börjat blogga mer under den senaste tiden, vilket jag inte gjorde tidigare.
Jag är inte en riktig bloggare, att blogga är inte mitt allt. När jag känner fört så skriver jag av mig lite, thats it! Därför kan jag inte säga att jag är en bloggare, en bloggare för mig är den som skriver regelbundet om sin vardag och gör det helhjärtat. Jag är inte riktigt där än. Så just nu är jag en bloggare på låtsats :)
 
Det är skoj att läsa andras bloggar däremot!
Speciellt Camillas och Natalies bloggar.
Camilla är min barndomsvän som är en rikitig bloggerska, hon älskar det hon gör. Jag tycker det är en blogg värd att läsa. I love it!
Natalie är min kusin, hon är en riktigt go tjej. Hon har en jätte fin blogg (till skillnad från mig ^^ ) och hon skriver om intressanta ämnen. 
Kolla in på deras bloggar: Camillas: Myrrah.se
Natalies: naatso.blogg.se

 
 
Enjoy! //Micha


Nu ska jag träna på riktigt!

Igår var jag på friskis och tränade, det var riktigt skönt! Jag har insett att livet är för kort specillt för att leva osunt, så nu ska jag köra igång med träningen på riktigt. För jag vill känna mig piggare och framför allt bli smalare. Bättre kondition skadar inte heller. Så idag ska jag och Camilla träna igen, idag blir det core. Vilket innebär att man tränar magmusklerna speciellt. Det ska bli roligt :)

Innan träningen ska jag träna till Finska provet som jag har nästa vecka, jag kan ingenting. Som tur ska mamma hjälpa mig, hon är finne själv så det underlättar lite. Dessutom måste jag plugga till matte provet som jag har även nästa vecka. känner mig lite stressad xD.

Sköt om er! //Micha


Ingen träning idag..

Idag tänkte jag vara lite ducktig och träna efter praktiken på friskis. Så jag ringde milla och kollade om hon ville hänga med på ett step pass som började sju. Så fort som  bara den kom  jag hem och vände och byte om snabbt. Sen bar det av till bussen, stod och frös i ett par minuter innan bussen äntligen kom. Jag var riktig stolt över mig själv, för jag hade tänkt att skippa i träningen först. Men jag kom in till stan i god tid och väntade in Milla. Båda var riktigt sugna på att träna och ge järnet. Dock blev det inte så, passet var inställt och istället fans ett aerobics pass. Tyvärr var inte min kompis lika sugen på att gå på det, så vi gick därifrån med besvikna miner.. Utan tränade kroppar.
Istället kom vi överens att göra ett nytt försök imorgon, då blir det ett kombi passet. Riktigt roligt :D

Nej nu ska jag ta en dusch, känner mig riktigt lortig. xD
Heejs // Micha



Jag har noll balans

Igår efter praktiken var jag och tränade på Friskis tillsammans med Camilla. Vi gick på kombi skivstång/ spinning passet. Det var ruggit jobbigt men gud så skönt det var att träna! Nu måste jag verkligen skärpa mig och träna på allvar, inget mer degande för min del ^^ Imorgon ska jag gå på yoga pass, funderar på att gå på ett pass innan. För jag vill röra mig ordentligt. Dessutom har jag mega dålig balans, så jag lär inte ta i något på yogan inte xD Ska nog gå ut en sväng i mörkret med hunden, har suttit stilla så mycket idag. Får nästan lite dåligt samvete.

Nej nu får det vara nog med sittande framför datorn. Nu ska jag ut i det fria. Ibland älskar jag landet, det är så lungt och harmoniskt här. :)



Jag har börjat samla på mig lite högklackat xP (jag är stolt)


Mat är min lycka!

Nu sitter jag här och är sur som ett bi.
Egentligen beror det på att jag är trött och har jätte ont i halsen, men som alla andra gånger går det ut över familjen. Förstår inte att de orkar stå ut med mig och mitt humör. Men de har vell lärt sig att handskas med det. Idag blev jag allmänt sur för att mamma klagade på att jag tog för mycket mat, för brorsan skulle ju få lite också. Då lämnade jag talriken och gick därifrån. Ibland får jag mina ryck, och idag har varit en lång dag. Dessutom var jag hungrig, och är det fortfarade för jag har inte gått tillbaka till köket än.
 Den enda gången jag blir riktigt ilsken är när det handlar om mat, för jag är en riktig mat älskare. Jag förstår inte alla dem som knappt äter något. Mat är ju himelskt gott! Mat är något man behöver för att orka här i livet!
Mat är lycka, många gånger i alla fall ^^



Nu ska jag ta och knalla till köket och äta något, så jag blir glad igen xD


fredags mys!

Igår var jag hos min barndomsvän Camilla, hon flyttade till Esilstuna igår så jag var där och hjälpte till lite. Det kommer bli jätte roligt att ha henne i Eskilstuna, då kan vi äntligen träffas oftare. Jag blir glad och avslappnad när jag umgås med henne. Det bästa är att hon ska börja träna på Friskis med mig :D Så nu ska jag ta och gå ner några kilon, vore inte fel att mista 5kg. Inte för att jag är tjock eller så, men jag har lite lull..
Efter mitt besök hos camilla, så gick jag till friskis och tränade. Det var riktigt härligt! Sen blev det myskväll med taco och Idol hos min kära moster. En riktig mysig fredag med andra ord, trots piss vädret ^^




Ha en trevlig Allahelgona helg! // Misu

RSS 2.0