snart valborg ^^

Snart valborg igen då :)
 Det är alltid då saker händer i mitt lilla liv, eller rättare sagt det är den årliga fest dagen för lilla Michelle Ruuska. Kan inte minas sist som jag inte festade på något vis på valborg. Ännu värre så var det ett antal år sedan jag såg en majsbrasa brinna. Det är faktsikt lite pinsamt, för det är ju grejen med just denna dag. Däremot tycker jag att det är viktigt att ta det lugnt med alkoholen under midsommar för att det är en mysig dag som man inte bör förstöra. Åter till valborgsmässoafton så blir årets planer att partaja med min vän Anna, vi ska för ovanligthetens skull vara i barva och ha skoj. Förra året var jag också med henne, så det har blivit till vår egna tradition. Riktigt roligt att umgås med den tjejen. 

Annat roligt som har hänt är att jag och älsklingen plus min mamma var i kolmården i helgen, det var riktigt skoj att kolla in alla djur. Jag kände mig som  ett litet barn igen, bäst av allt var sälarna och elefanterna. Dock fick jag aldrig se giraferna, som jag helst ville kolla in. 
Får väl åka dit igen snart. 


Robin och jag i kolmården <33

Nu ska jag kolla på desperata hemma fruar, eller snart!
 Sköt om er så länge.. // Michelle


Glad för det jag har...

Nu ska jag ta tillfälle i akt och skriva om lite bra saker, eftersom de senaste inläggen har varit lite väl djupa. Frågan är var man ska börja? Kanske över att jag borde vara glad för att fått ett jobb i sommar, vilket jag verkligen är. Det är trotts allt mitt första sommarjobb. Dessutom är det inte alls långt kvar tills jag och kusinerna åker till Kreta. Då ska det bli en hel del sol och partaj, såklart. Förhoppningsvis har jag tagit körkort också innan dess. För nu vill jag verkligen kunna köra bil själv, när jag vill och vart jag vill. Det skulle inte vara helt fel för en liten tjej som bor i urskogarna. Något som jag ser fram emot är när jag ska tauera mig om ett par veckor, det ska bli min lilla ängel som jag har nämnt i tidigare i bloggen. Är lite pirrig, hoppas på att den blir så fin som jag har tänkt mig. För den skall trotts allt sitta på mitt skinn hela livet ut. 

Tillbaka till vardagen så har jag precis haft påsklov och den har bestått av bilkörning och partaj både onsdag och fredag. Den senaste vart lite mycket alkohol för min del, fast det var riktigt trevligt. För min kompis Camilla bev myndig, då är det klart man ska ha det kul med den bästa. Däremot är festandets baksida att det har kostat pengar, extra mycket för en fattig studerande som mig.  Fast nånstans ska ju pengarna ta vägen, sägs det. Nu gäller det bara att gå på utbildning för jobbet på mcdonalds så jag kan tjäna någon krona extra. Så denna vecka består av skola på dagstid och kvällen blir det till donken för att utbilda sig lite. Plus att jag måste skriva en uppsats om arbetsmiljon på nåt företag som jag inte ens har börjat med, den ska tydligen vara inne på fredag. Sista minuten människa som jag är, så ska det inte vara något problem.
 Allt går, det är bara viljan som krävs..


 
Nu ska jag plugga lite teori!
Heejs // Michelle


RSS 2.0