Ukki <3

Det känns overkligt, att du inte är här längre. Jag saknar dig.. De senaste dagrana vill jag sudda ut, hoppa över. Då kanske du fortfarande vore vid liv. Du har betytt så mycket för mig i alla dessa år av mitt liv. Du är hos mormor nu, och jag vet att hon tar hand om dig..
Älskar dig Ukki och hälsa mummi <3

Vi ses på andra sidan! // ditt barnbarn Misu

image26
Pierre tillsammans med Ukki..

Evigheter sedan..

Nu sitter man och skriver här igen, efter sisådär några månaders uppehåll. Jag har helt enkelt inte haft verken tid eller intresse att skriva på bloggen. Senaste veckorna har varit stressiga men samtidigt tomma. Skolan har tagit mycket av min tid, samt träningen på Friskis & svettis. Om jag inte tränar om kvällarna sitetr jag med någon läxa och djurar. Dessutom ligger jag och svajar mellan två betyg i några ämnen, då måste jag satsa ännu mer på skolan. Men snart är det sommmarlov och jag har ingeting planerat. För antagligen har jag inget sommarjobb heller, har inte fått ett enda svar från jobben jag sökt på. Käns ganska bittert, för jag vill ju arbeta och tjäna lite pengar. För en gångs skull. Men vad kan jag göra?
Så det blir en somar utan planer, som dem flesta andra sommrar har varit i mitt 17 åriga liv.
 Förutom förra sommaren, den bästa sommaren i mitt liv. Inget slår språkresan i USA.

Egentligen bör jag sitta och skriva på uppsatsen om Energi nu, men har ingen lust alls. Vill springa ut och leva, istället för att sitta i mitt fyrkantiga rum och skriva massa plader om "energi och säkerhet i sverige".


Nu ska ska jag återgå till pluggandet!
Ha en underbar dag// Micha

image24image25

RSS 2.0