Motorcykel är min Frihet!..

Nu sitter jag här igen och skriver av mig lite, för det lär behövas. Sist jag skrev var innan skolavslutningen, så det är bäst att uppdatera sig lite.
 Mitt sommarlov har varit lite annorlunda men ändå sig likt. Jag har tagit det lugnt för det mesta, har ju inte haft något sommarjobb att gå till så jag har levt livet istället. Träffat en kille men det hela vi har är knasigt, och komplicerat. Vet inte ut eller in, ibland känns det att jag klarar mig bättre ensam än att ha en relation med någon. För jag är så van att vara själv, jag kanske är en av dom som trivs bäst ensam. Eller en sån alla är hellre kompis med. Men vad vet jag, jag är bara en simpel tjej från landet som dagdrömmer för mycket istället för att aggera och påverka något.

På tal om något helt annat har jag varit på MCdagarna i Västervik nu i helgen med hela familjen. Det var riktigt trevligt, och många fina motorcyklar. Människorna på mc träffar är riktigt trevliga och det beror inte bara på spriten, utan freheten med att åka hoj och campa med männikor som  delar samma intressa för motorcyklar. Jag gillar verkligen motorcykel-kulturen. Det är en avslappnad miljö med människor runt om landet  som älskar den lilla eller stora maskin som de åker mil för mil, till olika platser i vårat lilla avlånga land. Jag är uppvuxen med föräldrar som har en varsin H-D, så hela min barndom har vi åkt på mc-träffar istället för att åka med husvagn som de flesta barnfamiljer gör. Jag är glad för att jag har tillbringat sommrarna sittande bakpå mamma eller pappa när de kör sin Harley. För det är frihet för mig. Mitt mål är att själv skaffa MC-kort och köpa mig en riktig fin Harley Davidson en dag. Jag måste erkänna att jag är såld, jag vill glida på en hoj och känna vinden mot min kind..
 Det är frihet för mig. Vad är frihet för dig?


Jag i hängmattan

RSS 2.0