träning & shopping..

Idag har jag varit på friskis och tränat, gick på min mosters skivstångs-pass. Jag är inte den starkaste precis, så det var lite kämpigt för mig. Jag vinglade som bara den när jag skulle lyfta tyngderna. Men jag överlevde passet igenom. Efter så åkte mamma och jag till TunaPark för att kolla in Marie Picasso, hon var bra. Det kryllade av människor, det var nästan skrämmade. Jag stötte på Sussi, sen mattias och hans kompis. sen gick mamma och jag och käkade på wok kitchen, godaste maten klart. eftråt knallade jag till gina tricot och fyndade bland rea plaggen. Köpte en silvrig kläning som jag ska ha på nyår och ett brunt linne som alltid går åt. Efter jag hade provat kläderna, så stod nämligen marie picasso och letade efter något bälte i affären. Allas blickar vände mot henne när hon stod där, personalen hjälpte henne. Servicen är på topp om man är kändis. Jag gick nöjd och belåten efter dagens shopping fynd, ifrån Tunapark.

Imorgon är det Nyår det är läskigt att det har gått ett år, och snart är vi inne på ett nytt.
Det har hänt mycket i år, varit i USA, börjat i en ny klass, kärleksproblem och mycket annat. I det hela har det varit en av de bästa åren i mitt liv, jag har lärt känna nya människor som betyder och lärt känna personer som jag tidigare inte umgåts med. Jag har lärt mig mycket i år och hoppas att 2008 blir lika bra.

Ska gå och kola på filmen "ogifta par" den är riktigt bra!


Nyår?

Nyår har alltid varit ett stort YEAH för mig enda sedan jag var liten. Nu tycker jag att nyår bara är ett stort problem, folk vill bli fulla, supa och slåss. Jag vill bara ta det lungt med allt, framför allt alkoholen. Jag vet att det låter trist, men jag antar att jag har tröttnat. Egentligen vill jag bara vara hemma med min familj och med kusinerna, för släkten är dom som har drag, som betyder mest av allt. Självklart är det roligt att umgås med Kompisarna, men det är enda inte samma sak. Antar att det löser sig men sånt i livet.

Igår fick jag ett tack.kort av famlijen jag bodde hos i USA, saknar dom verkligen vill tillbaka så otroligt. Det käns som jag är till större nytta där än här hemma, jag lever på riktigt i kalifornien. Inte i Sverige.

Om två timmar kommer morfor med sin nya tjej över, mamma sa plast-mormor. Men hon kan aldrig bli det, för jag vet vem min riktiga mormor var. Det blir nog roligt att träffa henne, och kusinerna.

skepp och hoj

image5
Matilda Och jag i USA


En dag på stan

Ibland käns allt så meningslöst, livet, framtiden & kärleken. Det verkar hopplöst att hitta någon som man verkligen älskar och älskar en tillbaka, något som aldrig kommer hända mig. Sen vet man aldrig hur livet kommer att se ut om tio år om man ens lever då, jag antar att man får stå ut med sanningen om att livet är del av ett spel som man inte avgör själv alla gånger. Fast man vill det. Antar att den enda lösningen att få svar på alla gåtor är att leva och bli gammal. För när man väl sitter där gammal och grå med facit i sin hand, kan man blicka tillbaka och undra om man har gjort rätt val eller inte. Det är endast då man vet sanningen.

Idag var jag och mamma i stan för att kolla på mellandags-rean vilket var en flopp. Mamma hittade en del julsaker till nästa år, men det var inte mycket att hänga i gran. Det var skappligt med folk ute på stan idag, träffade min kusins mamma så vi fikade med henne. Sedan stötte jag på min kompis Leslie. Efter det drog vi till mataffärer och handlade mat inför morgondagen, då mammas släkt kommer på besök.

Dagens pajas: Mamma, som ständigt gjorde bort sig i stan ^^

Godnatt!


Marry christmas!

Nu är julen äntligen här och det blir en lång och rolig dag att se framemot. Jag vaknade i morse och för upp för att se mig i spegeln, då upptäkte jag den bittra sanningen jag är rosa-hårig. fick ett ryck igår när jag såg en tjej med rött-rosa hår, det var jävligt snyggt på henne så jag tänkte varför inte. Jag gick till affären och köpte två paket blonderingsfärg, men det blev typ grått istället för blont. Sen när jag skulle färga håret till rött blev det panik-rosa istället. Så nu sitter jag här med roas hår på självaste Julafton, farmor kommer att få en stroke när vi ska över till henne ikväll.

För någon timme sedan åt vi julgröt och hade småpaket som vi byte, det är en tradition som vi göt varje år vilket är kul. Nu väntar jag bara på att kalle anka ska börja, för efter det väntar en god julmat med mys och klappar efter. Det kommer att bli en lugn jul i år eftersom att det bara blir familjen och brorsans flickvän här hemma. Senare på kvällen ska vi gå över till farmor för lika julfika. Julafton känns inte så värst speciellt längre som  det gjorde för ett par år sedan när man trodde på Jultomten och alla andra myter. Jag kom ihåg att man aldrig kunde somna kvällen innan självaste julafton för man var så spänd över julklappar, det var en speciell känsla som alla nångång har upplevt. Det är lika roligt med jul nu men på ett annat sätt, jag är inte lika spänd över vad jag kommer att få i julklapp det spelar inte så stor roll längre. Huvudsaken är att man tillbringar julen tillsmman med dom man älskar och har en trevlig dag med god mat och lite skön musik, då är jag nöjd.

För två år sedan kom min mormor och morfar över på jul, den julen kommer jag sent att glömma eftersom att det var den sista jul som min mormor firade i sitt liv. Julen handlar om så mycket annat än julklappar och mat, det handlar om vänskap och kärlek till familjen, dom man verkligen älskar. Jag önskade att min  mormor kunde levt längre och varit med oss och fira jul för hon var mitt ljus i livet, jag saknar henne.

Ta vara på er alla över jul och ha roligt, ta det lugnt med ljuen så inte självaste julafton blir förstörd :).
Jul-kramar från mig till dig som läser detta.

Julstress

I Tisdags kväll for jag till barndomsvännen Camilla, jag kom hem idag efter flera roliga dagar tillsammans med mina kära vän. I Onsdags var tanken att jag skulle följa med milla till skolan i Stockholm men det blev inte riktigt så, eftersom att millas tågkort hade gått ut. Så hade vi inget annat val än att vända från tågstationen och bege oss hem igen, och jag slösade åttio kroner åt ingeting pågrund av att jag hann köpa tågbiljett innan. Istället hade vi några mysdagar med chocklad, cola light och chips. Vi är båda två matglada tjejer så det blev mycket käk och film. Dagarna hos Milla har varit trevliga, vi har pratat om gamla minnen från förr, och jag har fått dragit allt skvaller som har hänt i barva under det senaste året.
 
Idag tog vi tåget tillsammns med min mamma till Stockholm för att julshoppa allt i det sista, dock åt vi på ett risigt ställe varsin salad som var lika stor som en barnportion dessutom utan pasta. Vilken besvilkese, verken jag eller camilla blev mättta så vi begav oss hungriga in i vimmlet i alla trånga butiker. Jag hade som vanligt svårt att hitta något att köpa så jag gick in i flera affärer innan jag fann det jag sökte, vilket Camilla blev galen på. Hon är snabb att hitta saker, medans jag är lika snabb som en snigel ungefär. Efter mycket velande från min sida så fick jag nästan allt av det jag sökte till sist. Ett lyckligt slut, med ömma fötter och axlar efter allt gående och släpande av väskor och kassar. Det var tur att jag hade Camilla med mig som min egna guid genom storstaden, utan henne skulle jag inte klarat av allt. Nu hoppas jag att alla kommer att bli nöjda av klapparna utan sura minner, om dom inte blir det får det vara.

Tack milla för att det har varit riktigt roligt att umgås med dig, detta borde vi göra oftare för jag har saknat dig mer än du tror. Jag gillar att träffa dig för jag känner mig trygg tillsammns med dig, precis som när vi var små. Vi är lika envisa och stora matvrak, men vi är dom vi är. =)

Julen närmar sig med stormsteg, jag har nu julklapparna färdiga så det är bara att sätta gång att njuta av lov och mys. Det enda som jag saknar för tilfället är en mängd av vit kall snö som stannar över jul och nyår, det vore inte helt fel.

Detta var allt för mig denna kväll!
skepp och hoj...

image4
Brorsan och jag när vi var små, vi går på gatorna i stockholm..

Avslutning..

Nu är det ÄNTLIGEN lov för min del, det var lite framträdande och sång i Aulan med julmusik och tomteluvor. Några sjungde falsk och en del var stjärnor, men klart godkänt hade inte gjort det bättre själv. Vad kan jag mer säga om julavslutningen? Vi sa hejdå till våra mentorer och klasskopisarna, sedan drog jag, Fia, Bella & Micke till Tuna Park för att fördröja tiden, jag prövade en super fin kläning som är pasande till julafton. Det här med Jullov känns inget speciellt längre för tiden går fort och snart är det skola igen, när man var yngre var två veckor evigheter men inte nu. Dessutom käns det inte särskilt lockande att fira jul när inte snön har kommit, ingen snö är ingen riktig jul för mig. Allt blir säkert bra tillslut!

Ikväll ska jag till Camilla i Mariefred, jag har känt henne sedan BB och hon är en riktig go tjej. Det ska bli kul för det var ett tag sedan jag såg henne sist. Hon går i skolan imorgon, så jag ska följa med henne till plugget i stockholm.
Så jag sitter här med en hög med saker som jag ska ha med mig hem till Camilla, men vet ännu inte vilken väska jag ska ta för alla är så himla fula. Jag ska nog skriva till på min önskelista att jag vill ha en ny väska också, listan blir bara längre och längre allt efter att jag börja tänka efter.

Nu börjar jag bli stressad för pappa är på ingång och jag har inte börjat göra årning mig, jag får ta och skriva mer en annangång.
image3

Välkommen till min nya blogg!

Äntligen hittade jag till bloggen, nu ska jag vara en trogen bloggskrivare. Hoppas ni kommer att trivas här.

Lite kort fakta om mig som heter Michelle Ruuska jag född 1991 och har sedan barnspel bott 3 mil utanför staden Eskilstuna i en by som heter Barva. Jag går mitt första år på Säkerhetsprogrammet vilket är en rolig utbildning som ger mycket. Mina framtidsplaner efter gymnasiet är att flytta utomlands till Amerika, men än så länge är det bara drömmar som jag hoppas slår in en vacker dag. Det är svårt att spå i farmtiden men jag vill verkligen lyckas bra i mitt liv, men det kommer att bli ett svårt uppdrag. Drömmar är till för att uppfyllas och det ska jag se till att dom gör. Vad mer kan jag berätta om mig själv? Jag har många underbara vänner och är ett troget Kent-fann (Ska till västerås med en kompis 29 Feburari för att se dom spela)

Det var lite info om mig!

OBS! endast en vecka kvar till julafton =) och jag som inte ens har köpt en enda klapp.
Imorgon är det julavslutning i skolan sen är det ett stort härligt lov att se fram emot. Fast det kommer bli tomt att inte träffa alla klasskompisar på ett par veckor men ända mega skönt.

image1

RSS 2.0