hoho i stugan ^^

Torsdag kväll och man sitter här när man vet att man borde vara i sängen och susa. Men jag är alldelses för pigg för det (som vanligt). Istället sitter jag fast klistrad framför datorn och tänker ut något smart att skriva idag, dock har all insperation försvunnit under tankarnas gång. Kanske ska jag ta och berätta lite om helgen planer.
Imorgon efter skolan ska jag till Hanna och vi ska glo på ett par filmer under kvällen, så det blir sova där för min del. Lördag vet jag inte alls, hoppas på att träffa älsklingen. Saknar ju honom, ständigt :(
Söndagen består av att mamsen fyller år, då blir det tårta kanske? (måste kika efter en present till henne också imorgon)
Nja, sen var helgen slut. Avskyr att tiden går så fort, vill ju vara ett litet barn ett tag till ^^



Följer Kusin Natalie med smoothie trenden :) Ruggit gott, bör prövas av alla!


Michellin- piggilin har klippt sig ( eller i lördags) och det blev helt okej. Fast nu vill jag ha långt igen xP


chao// Michella


En tanke från en drömmare..

Det finns små saker som förändrar våran syn på livet.
 En del misstag som man har begått, lär man sig att inte upprepa igen.
 Framgångar tar man till sig och minns när minnen som mest behövs för att inte tappa tron på sig själv.
Vi gör detta för att utvecklas som individer och skaffa en bredare uppfattning om vår omgivning.
Hinder är till för att brytas, utan hinder kan vi inte heller nå våra mål i livet.









 
//Misu


En liten ängel..

Jag har de senaste åren börjat samla på små prydnads änglar, har kanske ett tio tal just nu. Vet inte riktigt varför jag blev så förtjust i just änglar, kanske för att jag hade klistermärken med änglar på när jag var liten. Dessutom var min mormor en ängel fantast, det kryllade av små änglar hemma hos henne och morfar. Sen när mormor dog började jag köpa allt fler små skyddsänglar. Jag kommer starkt ihåg att mormor blev så ledsen när jag hade färgat håret svart, för jag var hennes lilla ljusa ängel, inte kunde jag vara en svart ängel. För det var ju fel, enligt henne. Medans jag gillade det svarta, och att vara hennes svarta ängel var mer en bra för mig.
 Fast enligt mig så är min mormor en liten ängel, som sitter bland molnen och skyddar alla sina kära.

Jag har funderat en del och har planer på att tatuera en liten ängel på min ena skuldreblad, för det är en symbol för något bra och det fina i livet. Även en påminelse om min mormor och morfar som inte lever idag. Dessutom tycker jag att änglar är så grymt vackra. Har bett min mamma att rita av en ängel, så den blir precis som jag vill ha. Jag själv kan inte rita, men hon är riktigt bra.



De få änglar som jag har..

//Michelle

längtan till sommaren & lite om imorgon

Jag läste precis min kusins blogg, där hon skrev att hon längtar tills sommaren då hennes familj och halva min familj ska åka till kreta tillsammans. Det ska bli roligt, för då ska jag steka i solen med Natalie såklart och dricka och äta gott. För ingen tvekan om att det blir festande för min del, plus lite shopping kanske. Vet inte riktigt vad det finns för utbud vad gälla shopping i kreta, men jag har hört att det finns gott om god mat. Att bara komma bort från sverige i en vecka ska bli härligt. Däremot är det ett par månader kvar till dess. Förhoppningsvis så har jag både körkort och kanske ett sommar jobb om jag har tur, innan vi åker utomlands. Det vore inte fel att ha det.

Tillbaka till nuet. Morgondagens planer blir i varje fall att jag ska till bil skolan och både plugga teori och köra med dem. Sen ska jag träffa vännen Mary, som jag inte spenderar för ofta tid med vilket jag skulle vilja. Förut när vi gick i högstadiet träffades vi nästan varje dag, så det känns tråkigt att bara ses ibland.
 Så det blir antagligen en sväng på stan eller tunapark, vilket vi föredrar helst. Kanske en matbit på det, massor av prat om allt och inget blir det i alla fall.


Jag i sommras, precis innan jag skulle ta ett dopp i det blå ( det bruna här i Sverige )


'
//Misu



 


Löve...

Igår var det ju alla hjärtans dag, det blev inget speciellt firande precis. Förutom att jag och älskling lagade en god middag till hela familjen hemma hos mig, och han var en ängel som gjorde det mesta av lagandet. Det blev jätte gott såklart, pressad potatis och köttbit plus mammas rödvinsås. Mumisgt! Serverades med en fin salad. Dessutom hade vi tzatsiki till. Jag blev dunder mätt, med andra ord. Tyvärr var Robin tvungen att åka hem på kvällen, så det var lite tråkigt. Annars var det en mysig dag.
På morgonen körde jag lite bil och hade med mig min kusins tjej, det var skoj. Fast jätte halt på vägarna dock. Körde lite till idag på åkern och så :)

Jag är sjukt kär just nu och det är helt underbart. För han är allt det jag har sökt hos en kille, inte som de jag tidigare har träffat. Robin är sig själv och står för vad han tycker, men samtidigt är han en lugn person. Jag behöver någon som lugnar ner mig när jag är stressad som bara den. 
Jag älskar honom så otroligt mycket, med robin känner jag mig trygg.

Snart är det 6 månader som vi har varit tillsammans :)



Vi tog kort på varandra <3




Ha det gött! // Michelle


buhö..

Har ingen insperation på att skriva något vettigt idag, så jag bjuder på en konstig bild på min hund ^^



Stackars gris som inte är så värst omtyckt av jycken..



//Misu

Vill att ska gå fort nu..

Nu är det mycket som ska hända och helst snarast, körkortet som jag kämpar med är priotet 1, hitta ett sommarjobb och sist kämpa med betygen i skolan. Jag börjar bli lite stressad nu eftersom det knappt är fem veckor kvar tills jag fyller, och jag vill ta körkortet så fort som möjligt. Helst innan valborg. Jag ska försöka var på bilskolan så mycket som möjligt nu, och imorgon ska jag ha körlektion ( min tredje). Tänkte även passa på att boka in ett par lektioner till. Egentligen borde jag skriva klart en uppsats som ska vara klart på fredag, men det enda jag bryr mig om nu är körkortet. Resten får bli som det blir.

Dessutom är jag på desperat jakt efter ett sommarjobb, vilket inte är det enklaste nu under lågkonjeturen och allt. Men jag vill jobba och tjäna lite stålar. Är så trött på att inte jobba, fast det är inte så lätt när man inte har några kontakter heller. Jag ska i alla fall på arbetsintervju på fredag, så får se hur det går.
Hoppas att det blir nåt i sommar. :)




//Michelle


Min helg

Ny vecka igen :) och nu är det bara en vecka kvar till sportlovet. Det ska bli riktigt skönt med lov måste jag säga, har varit en del i plugget på sistonde så det passar bra.

Kanske ska berätta lite om helgen. I fredags åkte jag hem tidigt från skolan eftersom jag var lite kraslig i halsen, vilket sen utvecklades till förskyldning som jag fortfarande har.
Lördagen åkte jag till Robin och sov över hos honom. Vi började titta på en clintan film, som var bra i början men blev lite seg. Kunde dock inte se klart filmen för att älsklingens skärm började krångla. Istället lagade vi mat och såg lite senare melodifestivalen, något Robin inte var så värst glad över att se. Han är inte den som njuter av att se på gamal hedlig melodifestivalen på en lördagskväll. Men han gick med på det eftersom att jag såklart är en av alla dessa som ständigt glor på festivalen.
 Däremot var det riktigt dåligt, tyckte att nästan alla bidrag var usla. Fast vem har någonsin förväntat sig något annat? Jag gillar egentligen inte musiken, utan underhållningen i sig.
Vi såg inte klart hela specktaklet, eftersom att ingen av oss orkade sitta kvar när af ugglas gick vidare bland dem fem bästa. kvällen avslutades ganska kort därefter när vi insåg att båda var för trötta för att vara vakna, och jag somnade som en gris.

 En mysig helg med min älskade med andra ord, finns inget bättre än mysiga hemmakvällar ;)



Min älskling <3




sköt om er //Michelle


 


RSS 2.0